Lid Worden

Ben je geinteresseerd om lid te worden? Wil je kind bij onze theatervereniging komen en leren toneel spelen? Jeukt het om op de planken staan en je grenzen te verleggen? Wil je eens een half jaar intensief aan een productie werken en een prachtige voorstelling helpen waar maken? Lees dan verder.

Superleuk om te horen dat je interesse hebt om lid te worden bij Litoziekla. 

Ik geef je hieronder een overzicht van wie we zijn en wat we allemaal doen. Nog vragen? Stuur ons gewoon een berichtje. Ons team van getrainde resusaapjes staat klaar om al je wensen te vervullen. ✨✨✨

Wie we zijn

Litoziekla is een bende van kleine 50 jongeren tussen 10 en 19 jaar. We worden bestuurd door een enthousiaste groep twintigers die naast hun studies zo gek zijn om prijzenwinnende theaterstukken, culturele activiteiten en kampen te organiseren. Gewoon omdat het kan.

Activiteiten

Producties

We maken twee producties in een werkjaar.

In het voorjaar (april of mei) gewoonlijk eentje voor alle leden, in het najaar (november of december) gewoonlijk voor de oudsten (en middelsten).

Ledenweekend

In de winter gaan we met alle leden gezellig een weekendje weg (februari of maart) en doen we allerlei leuke activiteiten!

Entr’actstage

Elke zomer gaan we, samen met een paar nieuwe vrienden, voor 10 dagen op theaterkamp! We maken de hele tijd toneelstukken en doen creatieve activiteiten.

Cultuursortietjes

Filmavond? Samen naar theater? Workshop improvisatie? Doorheen het hele jaar doen we allerlei leuke activiteiten, want het is toch veel leuker om elkaar vaak te zien!

Praktisch

Wanneer kan ik me inschrijven? Ons werkjaar loopt van september tot juli. We doen gewoonlijk eind september een startdag.

Wie kan lid worden? Iedereen vanaf 10 jaar. (om precies te zijn, je kan je inschrijven in september van het jaar waarin je 10 wordt)

Hoe veel kost de inschrijving? 20 euro.

Wat verwachten we van onze leden? Je mag zelf kiezen, bij elke activiteit, of je mee doet of niet. Als je beslist om mee te spelen in een voorstelling, verwachten we dat je aanwezig bent op bijna alle repetities (in het bijzonder in de generale week—de week van de première—wanneer we elke avond een repetitie doen).

Wat kan ik nu doen?

Schrijf je in

Klik hier om je in te schrijven op onze mailinglijst. Zo weet je wanneer het volgende inschrijvingsmoment is.

Volg ons op sociale media

Ontdek de site

Blijf surfen! We hebben een hele hoop archiefmateriaal verspreid over deze website.

Tot binnenkort! Groetjes van jullie bestuur.