Activiteiten

Entr’actstage


Juli betekent voor onze leden de langverwachte verlossing van bergen intensief schoolwerk. Om bij te dragen aan de feestvreugde organiseren wij elk jaar een Entr’actstage als zomerkamp. Spel en theater wisselen elkaar evenwichtig af. Steeds weer staan we versteld van veel toonmomenten die uit de bus komen (een paar jaar terug werden we zelfs uitgenodigd op de Gentse Feesten om daar een compilatie ten beste te geven). Verder staat onze stage ook bekend om haar heerlijke, gezonde keuken.

Data
1 tot 11 of 11 tot 21 juli

Prijs
€200 (leden) of €210 (niet-leden)

Inschrijven?
Na aankondiging in mei/juni

Ledenweekend

In februari-maart trekken we er met onze leden eens een weekend tussenuit. Bijzonder aan dit weekend is dat hier niet theater centraal staat, maar spel (meer vergelijkbaar met andere jeugdbewegingen).

Data
Een weekend in februari of maart

Prijs
ca. €50 (enkel voor leden)

Inschrijven?
Na aankondiging in januari/februari

Cultuursortietjes

Eens per maand (behalve in voorstellings- en examenmaanden) zoeken wij een interessante cultuuractivititeit uit om onze leden van te laten genieten. Dit kan verschillende dingen zijn: professioneel theater, amateurtheater van Oudenaardse collega’s, dans, comedy, musea, cultuurfestivals, daguitstappen en dergelijke meer. Om praktische redenen werken we met een inschrijvingslimiet, dus het komt erop aan om snel te reageren wanneer het sortietje bekend wordt gemaakt via mail! Prijs varieert naargelang de activiteit.

Data
Wanneer er iets te zien is!

Prijs
Afhankelijk van de voorstelling.

Kampdansen

Voor elke Entr’actstage maken we een nieuwe kampdans! Interesse om lid te worden van Litoziekla? Oefen de kampdansen maar in, want voor elk nieuw lid is er een selectieprocedure met zeven onafhankelijke, externe juryleden die je kennis zullen testen en beoordelen. We verwachten ook dat je bij je auditie één kampdans aanleert aan een wilde reuzenpanda, nadat je hem zelf hebt gevangen. Pas op, aangezien ze bijna uitgestorven zijn wordt dit steeds moeilijker. Reuzenpanda’s uit een dierentuin of kleine panda’s worden niet aanvaard.

Wij voorzien de nodige voorraad aan bamboestokken.