Affiche van Check, productie van Litoziekla

Check de nieuwe voorstelling van Litoziekla!

“Ik wil weten hoe ver ik kan gaan. Of er iemand zal zijn om me tegen te houden op de grens, of iemand die me terugstuurt als ik er al lang over ben. Misschien loop ik in mijn eigen ongeluk, misschien ontdek ik wel een wereld waarvan ik niet eens wist dat ze bestond. Maar ik moet het voelen, anders is het zinloos. Ga je met me mee?” 

Groot worden, het is niet simpel. De zoektocht naar jezelf brengt heel wat met zich mee. Sommigen gaan alleen, anderen nemen iemand mee. Misschien blijf je zoeken en vind je nooit wat je wilt, of kom je jezelf 
na de eerste stap al tegen. En ben je gelukkig met wie er dan voor je staat? 

LocatieSaffersfabriek, Oudenaarde
Speeldata13 november 2010 tot 28 november 2018
RegieJulie Van Praet
Acteurs Ceriel Cloet • Edith Cloet • Elise De Vos • 
Brandon Lagaert • Linde Van Parijs • Yana Wijnen
ToneelverenigingJeugdtheater Litoziekla