“Geachte dames en heren van de jury, mijn intenties waren zuiver. Ik hield van haar. Ik was een monster, maar ik hield van haar. Ik was verschrikkelijk, brutaal, een goddeloze. Maar ik hield van haar. Ik hield van haar. Als je een normale man een groepsfoto geeft van schoolmeisjes en je vraagt hem om de mooiste eruit te halen, zal hij niet per se de nymf kiezen. Je moet een artiest zijn, een gek, vol schaamte en melancholie, hopeloos, om de kleine, dodelijke demoon te herkennen onder de rest.”

Lolita is een confronterende voorstelling die de grenzen aftast van wat een sociaal aanvaarde relatie is en er niet voor terugschrikt die grenzen over te steken. We volgen de verhouding tussen Dolores en Humbert, zij 14, hij 38, beide niet in staat om hun gevoelens een plaats te geven. We zijn met de leden ondergedoken in de wereld van dit uiterst vreemde duo en maakten er met hen een theaterstuk van gevuld met beweging, dans en muziek.

LocatieBrandWoeker, Oudenaarde
Speeldata20 november 2015 tot 6 december 2015
RegieMichèle Van Wassenhove, Marcel Samyn
ActeursPieter Coorevits, Ferre Vuye, Rune Noterdaeme, Martha Samyn, Brecht Ghyselinck
ToneelgroepJeugdtheater Litoziekla Oudenaarde