Vreemd (bijvoeglijk naamwoord; uitspraak: [vremt]): 1) Allogeen 2) Apart 3) Afwijkend van de norm 4) Abnormaal 5) Bijzonder 6) Buitenissig 7) Buitenlands 8) Buitensporig 9) Bespottelijk 10) Bizar 11) Curieus 12) Dwaas 13) Eigen 14) Excentriek 15) Extravagant 16) Eigenaardig 17) Geheimzinnig 18) Grotesk 19) Gek 20) Komiek 21) Maf 22) Merkwaardig 23) Mal 24) Niet bekend met overspel (crypt.)

Een vrouw komt een slagerij binnen en bestelt 200 gram gemalen dood lam om vervolgens te verklaren: “Ik ben veganist en ik provoceer mezelf graag.”

GEZOCHT: ACTEUR/ACTRICE VOOR DE ROL VAN BOOM 3!
We zoeken een acteur/actrice voor onze voorstelling. Geslacht maakt niet uit, enige voorwaarden zijn een goed inlevingsvermogen en niet ouder zijn dan 19 jaar. Interesse? Neem contact op!

Als er een hoek af is, dan zijn er eigenlijk twee nieuwe hoeken.

Wanneer en waarom vinden we iets vreemd of abnormaal? In de voorstelling Zebra’s op sterk water gaan we op zoek naar de betekenis van de woorden ‘vreemd’, ‘raar’, ‘gek’ en al hun afgeleiden. De voorstelling brengt een mix van theater en beweging en deinst er niet voor terug om de normen van theater zelf af te tasten. Geen klassieke voorstelling dus, maar een probeersel waarvoor u bij deze van harte uitgenodigd bent.

LocatieBrandWoeker, Oudenaarde
Speeldata18 november 2016 tot 2 december 2016
RegiePieter Coorevits
ActeursMiddelsten en oudsten van Litoziekla
TheatergroepJeugdtheater Litoziekla