In deze theaterbewerking van Lewis Carrolls moderne sprookjes Alice in Wonderland en Alice in Spiegelland presenteren wij u een afdaling in een bizarre fantasiewereld om de realiteit even te ontglippen.

Maar wat als deze zich opnieuw opdringt tijdens onze escapade? Wat als de grenzen tussen verbeelding en werkelijkheid vervagen? Wat als alles hetzelfde is, maar dan alleen volledig anders? En wat als alles wat hier hier is, daar daar is, terwijl alles wat hier daar is, daar hier is? (Snap je?)

Alle leden van Jeugdtheater Litoziekla—jong en oud—krijgen in deze voorstelling de kans om te schitteren op het podium. Met z’n allen proberen we vat te krijgen op de absurde wereld van Wonderland en nemen we een kijkje doorheen het spiegelglas. Benieuwd wat we daar te zien krijgen?

LocatieSchoolcomplex Leupegem, Oudenaarde
Speeldata12 mei 2017 tot 26 mei 2017
RegieAlice D’hondt
ActeursAlle kinderen en jeugd van de toneelvereniging
ToneelverenigingJeugdtheater Litoziekla