‘Het is niet gemakkelijk om te kiezen wat je wilt, om te gaan waar je wilt. In tijden van pandemie en oorlog wordt de perceptie op onze wereld vertroebeld, krijgen we het lastig en voelen we ons sneller eenzaam. Met dit theaterstuk proberen we onze gevoelens beeldend te vertalen en te tonen, dat zelfs in deze rare tijden creativiteit en plezier kunnen blijven bloeien.’

EENZAME MASSA

SPEELDATA: 6, 7, 8, 12, 13, 14 mei 2022

AANVANGSUUR: 20u, behalve zondag 8 mei 2022 (15u)

LOCATIE: Wijngaardstraat 15, 9700 Oudenaarde
PARKING: Gelieve op de parking van CC De Woeker te parkeren of andere parkings. Gelieve NIET te parkeren op de parking die zich naast de locatie vestigt. 


SPEL: Stiene Mannens, Stien Lecluyze, Tiebe Kestleyn, Lune Reynders, Savannah Rogge, Ella Penninck, Kato Van Der Meiren, Morgane Deruy, Lise Neyt, Karen Steelant, Lars Gijselinck en Lhasa De Meulemeester. 
REGIE: Sem Bettens