OPGELET: DOOR EEN DRUKFOUT KLOPPEN DE DAGEN/UREN OP ONZE AFFICHE NIET HELEMAAL. CONTROLEER DUS GOED ALVORENS U TICKETS BESTELT!


We ontmoeten elkaar op een kantelpunt. Een grote groep enthousiaste spelers brengt een dichtbundel van Emma Van der Bracht tot leven.

Met woorden, beweging en beeld kijken we samen binnen in de verschillende breinkamers van iemand die zoekt. Naar zichzelf, hun plek in de wereld en een hoopgevend toekomstbeeld. Samen blikken we terug, kijken we in de spiegel en ook, op kousenvoeten, vooruit.

Over rouw, angst, mentale gezondheid en therapie.
Over en met vriendschap, liefde en hoop.


SPEELDATA: 11, 12, 13, 17, 18 en 19 november 2022

AANVANGSUUR: 20u, behalve zondag 13 november 2022 (15u)

LOCATIE: Sint-Jozefskerk, Sint-Jozefsplein 8, 9700 Oudenaarde

REGIE: Emma Van der Bracht

SPEL: Liano Anssens, Arjen Browaeys, Camille De Baecke, Janne De Bruyne, Fran Denys, Manou Elyn, Door Maes, Maan Mees, Mira Mees, Stan De Coninck, Lhasa De Meulemeester, Misia De Meulemeester, Guus Dequeecker, Léon Gheysen, Stella Gryson, Niki Huysman, Emeline Jouveneaux, Tika Kerckenaere, Tiebe Kestelyn, Nora Lanneau, Celeste Lemarcq, Ceriel Mannens, Stiene Mannens, Anna Meersman, Lise Neyt, Saira Nouwman, Elena Ryckelynck, Ainda Vanderhoydonck, Lou Vanderhaeghen, Mauro Ysebaert