Vijf jongeren raken verstrikt in een verdwijningszaak. Om komaf
te maken met beschuldigingen gaan ze op zoek naar de vermiste leeftijdsgenoten. Zonder dat ze het bijna beseffen belanden ze in een vreemde, andere dimensie ‘Xanadu’. Waar bizarre, groteske, gevaarlijke maar af en toe ook best grappige figuren opduiken.
Zullen ze de vermiste kinderen terug vinden? En vooral raken ze op tijd en zonder al teveel kleerscheuren via de DOORGANG in de normale wereld?
Deze spannende, sprookjesachtige saga van Koen Browaeys en een grote groep enthousiaste jonge acteurs en medewerkers, wordt de laatste grote voorstelling ooit in de Brandwoeker. Voordat ze definitief tegen de vlakte gaat.


SPEL: Mauro Ysebaert, Anna Meersman, Mira Mees, Camille De Baecke , Arjen Browaeys, Sem Bettens, Karen Steelant, Fran Denys, Nel Dequeecker, Billie-Lee Simoens, Liano Anssens, Felix Derycke,
Guus Dequeecker, Nora Lanneau, Lou Vanderhaeghen, Door Maes, Gilles Delouvroy, Celeste Lemarcq, Leon Gheysen, Saar Somers, Emeline Jouveneaux, Stan De Coninck, Maan Mees, Maya Declercq, Brody Huysman, Lieze Vincke, Eva Lefebvre Masschelein, Farah Pieters, Manou Elyn, Ceriel Mannens, Maud Reychler, Noor Lecluyze, Merijn Matton

REGIE: Koen Browaeys
LOCATIE: Brandwoeker, Woeker 7, 9700 Oudenaarde
PARKING: aan de Woeker, achter de Brandwoeker